uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Recensies

Hieronder vindt u de meningen van onze bezoekers. Heeft u al eens bij ons gegeten en wilt u uw mening met ons delen, klik dan hier. Alvast bedankt!

Ank (op 14-02-2014)

Vanavond heerlijk gegeten met ex-collega's super. Het eten was heerlijk van het voorgerecht, tot aan het nagerecht alles was perfect. Er was er 1 jarig en daar hadden ze een speciaal bord met lekkers voor opgemaakt met sterrenregen heel attent. Je word hier echt persoonlijk bediend een echte aanrader. Ben hier nu 3 keer geweest maar zeker niet de laatste keer. Voor herhaling vatbaar!!!!!

Lisette & Gertjan (op 14 december 2013)

We hadden er veel positieve reactie over gehoord, dus gingen nu zelf ook een keer eten.
Heerlijk gegeten, goede sfeer, goed tempo van gerechten, leuk restaurant een aanrader!
Slim bedacht de open keuken, erg fijn voor de koks.
Ga zo door en zeker tot ziens!

Peter (op 21 november 2013)

Met een groepje oud-collega's gegeten in restaurant ' de kromme '. Na vriendelijk ontvangst werden we naar onze tafel begeleid. Het restaurant is strak smaakvol ingericht. De bediening was vlot en attent. Het weekmenu stond in het teken van het wild. En ik ben een liefhebber van wildgerechten en viel dus ik met mijn neus in de boter. We hebben heerlijk gegeten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Familie van Baalen (op 17-11-2013)

We hebben een heerlijke avond gehad en super gegeten,
wat zijn ze gegroeid afgelopen 2 jaar bij restaurant De Kromme.

Het restaurant is gerestyled en er worden mooie openslaande deuren naar de prachtige tuin gerealiseerd, geweldig! Eten top, bediening gezellig en alert! Wijnen zijn stuk voor stuk aanraders.... Om over de heerlijke zelfgemaakte appeltaart nog maar te zwijgen.

Bedankt iedereen, tot weerziens!

Nel Ruggenberg (op 10 oktober 2013)

Wij hebben bij de Kromme gegeten , omdat onze collega 20 jaar in dienst was bij Ikea in Delft.

Het eten, de bediening, de sfeer , alles was geweldig!!

Ik kom zeker terug en zal het iedereen aanbevelen!!

A.s. Zaterdag komt er een collega met man en vrienden bij jullie eten, die vroeg hoe het geweest was, heb geantwoord, zeker naar toe gaan!!

Complimenten voor jullie!!

Pagina's